AKNE és hogyan segített egy anya története több mint 50 000 tizenévesnek Magyarországon!

AKNE és hogyan segített egy anya története több mint 50 000 tizenévesnek Magyarországon!

Március 8.: Melyik terméket osztjuk meg ingyen idén? Reading AKNE és hogyan segített egy anya története több mint 50 000 tizenévesnek Magyarországon! 4 minutes

Akne...

Jó napot, Veselina Ralcheva vagyok. Az első találkozásom az organikus bőrápolással nem a gyermekem problémáival kezdődött, hanem egy másik anyuka kétségbeesett kérésével a városomban. A története mélyen megérintett.Így kezdődött a történet arról, hogy az anyai szeretet több mint 50 000 tinédzsernek visszaadta a mosolyát, akik aknéval küzdöttek.

2019-ben egy barátnőm jött hozzám, és elkérte a házi levendulavizünket, mivel a lányának 2 hét múlva szalagavatója volt, és súlyosan szenvedett a pattanásoktól. Pattanás, amely nemcsak az arcát, hanem az önbizalmát és a mentális egészségét is károsította. Az anya másoktól hallotta, akiknek levendulavizet adtam, hogy valóban segít.

A lánya többel küzdött, mint csak pattanásokkal. Félelemmel és szégyennel küzdött, amelyek elkerülhetetlenül hozzátartoznak. Közeledett a bál, és a lány otthon bujkált, szégyellte, hogy az arca miatt nem mer kijönni.

A hihetetlen átalakulás...

Két nappal a szalagavató előtt valaki kopogott az ajtómon. Az volt az ő édesanyja! Hozott magával házilag készített süteményt, és hálát sugárzó szemekkel tért visszaMutatott egy előtte-utána képet a lányáról a levendulavízzel... a különbség tényleg meghaladta azt, amire számítottam. Ő "varázsvíznek" nevezte el, és a története az egész városban elterjedt, felkeltve a kíváncsiság hullámát. Láttam, hogy a levendulavíz segít a gyermekeimnek, de soha nem láttam ilyen hatást olyan embereknél, akiknek súlyos bőrbetegségeik vannak.

Ez sokkoló volt számomra! És ekkor rájöttem: a mi hétköznapi levendulánk olyan erővel bír, amely megváltoztathatja az életeket. Ez jelentette az InaEssentials új küldetésének kezdetét: hogy minél több családot segítsünk a levendulánkkal szerte a világon, a kétségbeesést reménnyé változtatva. 

A varázslatos növény...

Szó szerint a kezünkben volt az egész idő alatt. A levendula ereje, egy természetes csoda, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak a bőrproblémák kezelésében. Több volt ez, mint felfedezés, ez egy család reménysugara volt egy olyan probléma megoldására, amely emberek ezreit érinti. A levendula nyugtató és antibakteriális tulajdonságai, valamint a gyógynövények termelésével szerzett hosszú évek tapasztalata lehetővé tette számunkra, hogy segítsünk azoknak, akik aknéban szenvednek.

A levendulánk és ami egyedivé teszi...

Az a különbség, hogy mi teljesen másképp tekintünk a levendulamezőinkre. A terméshozamunk 2-szer kevesebb a szokásosnál, de a minőség páratlan, és ez az, amit a vásárlóink keresnek. Teliholdkor csalánlevelet szedünk, amit később használunk főzeteink alapanyagaként, melynek összetevőit a természet ad nekünk. Ez a főzet elűzi az összes betegséget, és megőrzi a levendula terápiás tulajdonságait, melyek továbbadódnak a levendulavízünkbe. Hiszünk abban, hogy az egyik ilyen tulajdonság éppen az egyedi hatása az akné ellen, olyasmi, amit más virágvíz nem tud nyújtani.

De...

Az igazi munka még csak most kezdődött... Megvolt a termék, és tudtuk, hogy működik, de hogyan segíthetnénk minél több embernek? Elvárások nélkül kezdtük... A fiunk készítette az InaEssentials weboldalt, miközben marketing és reklám szakon tanult. Úgy döntött, hogy kipróbálja és lefuttat egy hirdetést a Facebookon. Kezdetben nem volt sok hatása, amíg egy héttel később nem jelentek meg az elégedett ügyfelek kommentjei a hirdetések alatt. A megrendelések nőttek, és szerény otthoni vállalkozásunk gyorsan növekedni kezdett.

A mai napig személyesen (én, a fiam és a lányaim) válaszolunk az üzenetekre, mert tudjuk, hogy a személyes kapcsolat a kulcs, és bár időbe telik, úgy gondoljuk, hogy megéri. Ezt bizonyítja az a több mint 10 000 pozitív vélemény, amely a levendulás akne elleni vízzel kapcsolatban született. Egy család álma vált valóra.

500 000+ ügyfél

A levendulavízünkbe vetett bizalmunk arra ösztönzött bennünket, hogy merészen ajánljunk egy garanciát: teljes visszatérítés, ha ügyfeleink nem látják az eredményeket. Ez megmutatta ügyfeleinknek, hogy nem vagyunk csak egy újabb márka, amely csak és kizárólag ígér, hanem megtartja ígéreteit. Több mint 50 000 tinédzser életét változtattuk meg egész Európában, miközben megőriztük a családi vállalkozás lelkét és minőségét.

 

Szeretnél kipróbálni?

Ha te is szeretnéd kipróbálni a mi varázslatos bio vizünket, megteheted ITT, és tőlünk ajándékba kapod a következő promóciós kódot az első rendelésedre 15% kedvezménnyel: ina15 

 

Fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy megoldásunk megfizethető maradjon, de az idők változnak. A növekvő kereslet és költségek miatt nem tudjuk örökké tartani ezeket az árakat.

👇 A weboldalra a következőképpen léphet be: nyomja meg az alábbi piros gombot👇

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.