Hydrolina - Organikus víz, Hydrosol és Hydrolát

Hydrolina - Organikus víz, Hydrosol és Hydrolát

Mi a HYDROLINА útja?

InaEssentials-család-hydrolina

A HYDROLINA útja hatalmas erőfeszítéssel és vággyal van tele, hogy a legjobbat nyújtsuk Önnek - ügyfeleinknek. Egy több mint fél évig tartó felkészülési folyamaton mentünk keresztül. Hadd meséljünk többet erről az izgalmas utazásról.


Igen, van infláció, de a mi családunknak sikerült "citromból limonádét csinálni"! :) Úgy döntöttünk, itt az ideje a váltásnak és a jövőbe tekintésnek. Így született meg a HYDROLINA.

 

Kezdetben meglepetés ajándékkal készültünk Nektek! De először járd velünk végig az ösvényen, és folytasd az olvasást. :)
Tipp: Keresd a legrejtettebb helyeken is!


Mik az előnyei?

 

InaEssentials-kamilla-hydrolina

 

Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Hydrolate, nem csak víz

Családi vállalkozásunk elindítása óta hydrolátokat gyártunk és kínálunk. Mi az a hydrolát? A válasz nagyon egyszerű – a hydrolátok a végső desztillációs folyamatban keletkeznek, ahol a víz illóolajokkal erősen telített. Így különböztetjük meg magunkat mindenkitől. Ami igazán egyedivé tesz bennünket, azok a hatékony termékeink.

 

InaEssentials-fenyő-hydrolina

 

Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

Mik NEM a hydrolátjaink:
  • Aroma vizek - előállításuk nem jár desztillációval.

  • Virág vizek - előállításuk desztillációt foglal magában, de a legtöbb forgalomban lévő virágvíz minimális mennyiségű illóolajat, vegyszert, tartósítószert és alkoholt tartalmaz. Ezzel megszűnik a megmaradt gyógyító tulajdonságok kis köre. Ez inkább kereskedelmi kifejezés.

  • Hydrosolok - a kérdés vitatható, de ez egy nagyon általános fogalom, amelyet nem csak párlatoknál, hanem bármilyen eredetű oldatoknál is használnak.

InaEssentials-rózsa-hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Pontosan ezért lesz minden INA víz: HYDROLINA. Így van, kedvenc rózsavízünk, levendulavízünk, citromfűvízünk és az összes többi már HYDROLINA!


Széles alkalmazási terület

 

InaEssentials-borsmenta-hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Az általunk gyártott hydrolátok hűséges szövetségesei az arc, a haj és a test ápolásának! Segítenek a következők problémák ellen:
  • Zsíros bőr, pattanások, mitesszerek, hegek és pigmentfoltok
  • Száraz bőr, irritációk, pikkelysömör, ekcéma és egyéb bőrirritációk
  • Problémás fejbőr és haj, beleértve a korpásodást, seborrhoeát, hajhullást
  • Íny- és szájproblémák, beleértve az afta, a herpesz és a parodontitis
  • Gomba a lábon és a körmökön
  • Idegi feszültség
InaEssentials-orbáncfű-hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

Ezen kívül ezek a következők:
  • Teljesen természetes, bioföldeken és kertekben termesztik
  • Minősített, modern szeszfőzdében feldolgozva biotermelésre
  • Alapozó a reggeli és esti rutinban, felkészíti a bőrt a későbbi ápolásra
  • UV-védelemben használják
  • 100%-ban újrahasznosítható palackokban
  • A közeljövőben újratölthető
  • Szülővárosunkban élő kisebbségi családok segítésével jött létre; elhivatott, gondoskodó dolgozók válogatták össze
  • Napi használatra alkalmas
InaEssentials-levendula-hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT

Örülünk, hogy idáig eljutottál! Ez a beszéd! Ígérjük, nem fogja megbánni.

Új design, környezetbarát palackok, kompaktságÚj design, környezetbarát palackok, kompaktság

Álmunktól vezérelve, hogy világszinten növekedjünk, és harmóniában legyünk a természettel, úgy döntöttünk, hogy 200 ml helyett 150 ml-es palackokat használunk.
Ügyfeleink elismerésére a következőket kínáljuk:

InaEssentials-új-design

Vadonatúj dizájn, amibe szerelmes leszel. Sikerült varázslatot alkotnunk egy üvegben, amely elmeséli Ina családunk történetét. Sikeresen ötvöztük a modern, merész és kiszámíthatatlan az organikussal, természetessel.

InaEssentials-eco-palackok

Környezetbarátabb palackok. Feltettük magunknak a kérdést: „A biológiailag lebomló, műanyag vagy üvegpalackok a legbiztonságosabbak a környezet számára?” Számos tanulmányt és szakértői konzultációt végeztünk a témában. Mi vált világossá? A biológiailag lebomló anyagok többsége valóban jobb, de a többi kifejezetten veszélyes. Úgy találtuk tehát, hogy a palackok esetében az újrahasznosítható anyagok sokkal fenntarthatóbb megoldást jelentenek, mint a biológiailag lebomlóak. Akkor most mi van? Egy igazán környezetbarát újrahasznosítási lehetőség!

InaEssentials-citromfű-hydrolina
Nézze meg a legjobb ajánlatot a termékre ITT
Kompaktság. Több tucat üzenetet kaptunk felhasználóktól, akik azt kívánják, hogy palackjaink kompaktabbak legyenek! Az ok?: Könnyű utazás és kevesebb hely.

A márkaváltás még folyamatban van, így nem korlátozhatjuk magunkat határidőre. Jelenleg az összes korábbi palackdizájnt kiárusítjuk. Amikor elkelnek, a HYDROLINA elárasztja a világot varázslatával. Nagyra értékeljük megértésedet, és nagyon örülünk, hogy együtt mehettünk keresztül ezen a folyamaton!

Bővebben a HYDROLINA gyártásáról

Hogyan termesztjük azokat a növényeket, amelyek varázslatossá teszik a HYDROLINÁT?

InaEssentials-új-desztiláló
  • Büszkék vagyunk rá, hogy egy új, korszerű szeszfőzdébe fektethetünk be, amely méreteiben egyedülálló a környéken.

  • A gyártás közvetlen közelében tanácsadó központot is fenntartunk. A varázslat valóságos lesz, hiszen az egész helyet rózsa-, levendula- és kamillamezőink veszik körül. Alig várjuk, hogy gyógynövényeink varázslatos aromájával körülvéve összegyűljünk.

InaEssentials-új-desztiláló


Ez azt jelenti, hogy jövő évtől a világ minden tájáról üdvözölhetjük vásárlóinkat. Sőt, lehetőségünk lesz első kézből megmutatni, hogyan gyártjuk a HYDROLINA-t. Hol? Új modern és high-tech szeszfőzdénkben.

 

A várva várt ajándék! Szerezd be HYDROLINA-t most különleges -15% kedvezménnyel. Csak használja ezt a kódot fizetéskor: FUTURE15


Légy az InaEssentials család tagja most egyetlen kattintással!


Látogasd meg oldalunkat az alábbi piros gombra kattintva:

 

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.