Postbiotikumok – a legújabb trend a bőrápolásban, amire szükséged van

Postbiotikumok – a legújabb trend a bőrápolásban, amire szükséged van

A nagy siker és a több ezer boldog kliens után, akik kipróbálták Bio levendulavizünket, és megoldást találtak problémás bőrükre, mi, az InaEssentials-nél valami még jobbat szerettünk volna kínálni. Nem tudtunk megnyugodni – fiatalok vagyunk, kíváncsiak és éhesek az újításokra. Így elkezdtük átnézni ügyfeleink visszajelzéseit, és elemeztük, mire van még szüksége, hogyan tudjuk termékeinket magasabb szintre emelni.

Rengeteg kutatást és munkát fektettünk abba, hogy olyat alkossunk, amiben nagyon hiszünk. Számos tesztet lefuttattunk, rengetegszer léptünk ki a komfortzónánkból, és megérte! Ma már büszkén mondhatjuk, hogy az InaEssentials ügyfeleinknek egy 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó, a legújabb kozmetikai technológiákkal kifejlesztett csúcsterméket kínálunk.

Bemutatjuk az InaEssentials hidrobiotikumunkkal – levendula és borsmenta

Az InaEssentials Hydrobiotic – Levendula&Borsmenta egy egyedülálló, innovatív formula. A 100% bio levendula hidrolátot és a 100% bio menta hidrolátot Lentimyrttel kombinálja – a Myrtle és Lentisk posztbiotikus szimbiózisával.

  • 100% Bio Levendulavíz Bio mezőinkről – természetes megoldás a pattanások és mitesszerek elleni küzdelemben

Az akne és a mitesszerek gyakori bőrproblémák, különösen a tinédzserek körében. Ezért alkottunk meg mi, az InaEssentialsnél egy hatékony és 100%-ban természetes megoldást. A biológiai termesztési módszernek köszönhetően a víz megőrizte az arc pórusait kitisztító képességét, így megelőzi a pattanások és mitesszerek kialakulását. A levendulavíz tökéletes a zsíros bőrre, pH-szabályozó tulajdonságai miatt.

 

  • 100% Bio Borsmenta víz – feszesíti és mattítja a bőrt

A borsmenta víz tökéletes napi kiegészítője a bőrápolásnak, ha meglehetősen száraz bőre van. Hidratálja, és frissesség érzetét kelti. Ennél is fontosabb, hogy a menta hatóanyagai mélyen kitisztítják a pórusokat és szabályozzák a felesleges faggyút.

  • Mirtusz

A mirtusz igazi rejtett gyöngyszem a kozmetikában! Klinikailag bizonyítottan csökkenti az akne fokozatait az erythema számának csökkentésével. A növény segít eltávolítani a bőrből a rossz mikroorganizmusokat – különösen azokat, amelyeket napközben az arcbőrön megtelepednek a nagy antibakteriális hatása miatt. A mirtusz nagyon hatékonyan távolítja el a faggyút és az elhalt hámsejteket, és biztosítja bőrének egészséges természetes ragyogását!

  • Lentiszk

A mediterrán régió varázsa! Az E-vitaminban, Omega 6 és 9 zsírsavakban gazdag növény erős fertőtlenítő és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Valóban ez a legjobb, amit az irritált és érzékeny bőrükkel tehet!

  • Lentimyrt postbiotic – többszintű bőrgát funkciót fokozó

A mirtuszot és a lencsét úgy kezelik, hogy megerősítsék a növényi fitokomplexeket, az inert rostokat az erjesztésnek köszönhetően még aktívabb összetevőkké alakítva. A letimirt támogatja a bőrt, mivel képes:

- javítja a bőr barrier funkcióját különböző szinteken;

- pozitívan modulálja a bőr mikrobiota biodiverzitását – nem károsítja a bőrön lévő jó baktériumokat és aktívan küzd a rossz mikroorganizmusokkal;

- fokozza a bőr antioxidáns védekezőképességét;

- hatékonyan hidratálja a bőrt;

- fokozza a hidrolipid film képződését – más néven a bőr testőrét.

És miért csodálatos mindez?

A növények fermentációja és a biotikumok jelentik az utóbbi időben a bőrápoló kozmetikumok legnagyobb újítását, mivel normalizálják a természetes mikrobiomot, és segítenek elérni a szép, egészséges, ragyogó bőrt. Elképesztően hangzik, igaz?

Nézzük meg közelebbről a háromféle biotikumot – a prebiotikumokat, a probiotikumokat és a posztbiotikumokat, és milyen szerepük lehet a bőrápolásban.

PREBIOTIKUS BŐRÁPOLÁS

A prebiotikumok alapvetően a probiotikumok természetes táplálékforrásai, és helyileg a bőrön alkalmazva különféle előnyökkel járhatnak:

- bizonyos tényezők ellensúlyozására, amelyek bőrpír kialakulásához vezethetnek, ezért sok bőrpír elleni készítmény tartalmazhat jó adag prebiotikumot;

- az öregedés jeleinek csökkentésére;

- a szárazság csökkentésére.

A bőrápolásban a prebiotikumok úgy jelennek meg, mint a növényi cukrok (ramnóz, fruktooligoszacharidok) vagy a magas prebiotikumot tartalmazó természetes forrásokból származó kivonatok (zab vagy árpa). Általában prebiotikumokat találhat a hidratálókban és szérumokban, sőt néhány bőrpír-csökkentő kezelésben is.

PROBIOTIKUS BŐRÁPOLÁS

A probiotikumok fenntartják vagy javítják a bélrendszer egészségét, de a bőr számára is előnyökkel járnak. Gondoskodnak az élő szervezetekről, amelyek segítenek megőrizni a mikrobiom erősségét és egészségét, különösen, ha prebiotikumokkal kombinálják.

Ahogy öregszünk, a bőr pH-ja növekszik, ezért az életkor előrehaladtával egyre szárazabb bőrt tapasztalhat. Ugyanakkor a szárazabb bőr kevesebb jó baktériumot és több „rossz” baktériumot jelent, amelyek hatással lehetnek a bőr megjelenésére és egészségére. A probiotikus bőrápolás célja a mikrobiom egyensúlyának helyreállítása és az öregedés hatásai elleni küzdelem.

A probiotikumok, mint a Lactobacillus, a rizs vagy a Saccharomyces, szintén használhatók az akne megjelenésének csökkentésére, a szárazság csökkentésére, és még az ekcéma esetén is segíthetnek.

POSTBIOTIKUS BŐRÁPOLÁS

A posztbiotikumok támogatják a bőrön élő jó baktériumokat is, de szerepük van a rossz baktériumok elleni küzdelem is.

A posztbiotikumok gyakran a probiotikus baktériumok fermentációs folyamata során keletkeznek – mindkét világból a legjobbat kihozva. Különféle bőrproblémák kezelésére használhatóak:

- csökkenti a faggyútermelést;

- környezetből érkező szennyeződés elleni védelem biztosítása;

- bőrgyulladás csillapítása;

- kisimítja a bőr textúráját.

Általában megtalálhatók a szérumokban az aktív összetevők, például a szalicilsavak vagy akár a retinol termékekben.

MEGÉRI BIOTIKUS BŐRÁPOLÓ TERMÉKEKET HASZNÁLNI?

Teljesen! Összegezzük: prebiotikumokra van szükség a probiotikumok táplálásához, amelyek fermentáción mennek keresztül, hogy a legjobb végterméket kapjuk, a posztbiotikumot.

A prebiotikumok táplálékként szolgálnak a baktériumok számára, és a mikrobiom ápolására és gazdagítására szolgálnak, míg a posztbiotikumok lizátumokat vagy a jó baktériumok nem élő melléktermékeit használják fel a bőr meglévő baktériumaival való kölcsönhatásra. Szigorúan véve a probiotikumok a mikrobiómában élő élőlények nevei, de Bowe szerint ezeknek az élő kultúráknak a bőrápolásban való használata trükkös lenne, mivel tartósítószerekre lenne szükség.


Miért van szüksége az InaEssentials Hydrobiotic-ra?
Bár szabad szemmel láthatatlan, a bőrén élő mikroorganizmusok elengedhetetlenek ahhoz, hogy egészséges és boldog legyen. Ha ez az egyensúly bármilyen okból felborul, a bőr a károsodás különféle jeleit mutatja. A mikrobiomnak a jó baktériumok koktéljával való ellátása nagyszerű módja annak, hogy helyreállítsa a bőr egészségét és természetes ragyogását. 100%-os Bio levendula és menta hidrolátjaink meggyógyítják, hidratálják és mélyen tisztítják a bőrt, miközben tökéletesen kiegyensúlyozzák bőre pH-értékét. A két gyógynövény kombinációja alkalmassá teszi ezt a terméket minden bőrtípusra – száraz, kombinált és zsíros.

Készen áll arra, hogy egy adag egészséges posztbiotikumot adjon bőrének? Nézze meg az InaEssential Levendula & Borsmenta Hydrobiotic termékét, hogy megszerezze a legjobb posztbiotikus bőrápolót a piacon.

Rendelje meg most!

Itt megtekintheti termékeinket: https://www.inaessentials.hu/
👇 vagy kattintson az alábbi gombra 👇
 
📌 100% pénzvisszafizetés - Kérdések nélkül 📝
2021 óta a "vásárlónak mindig igaza van" politikát követjük. Ez azt jelenti, hogy teljes pénzvisszatérítést biztosítunk, ha nem elégedett a termékeinkkel.

"A profiton túli cél: hogyan tesz a márkánk benyomást az emberekre"

Az InaEssentialsnél hiszünk abban, hogy nekünk is kell adnunk valamit a minket támogató közösségeknek. Ezért büszkék vagyunk arra, hogy munkalehetőséget kínálunk a kisebbségi csoportok tagjainak, segítve megélhetésüket és ezzel szebb jövőt teremtve számukra. Biotermékeink választásával nem csak saját egészségét és szépségét javítja, hanem mások életére is pozitív hatással van. Csatlakozzon hozzánk, és változástassuk közösen még ma.